fbpx

VILL DU SÄLJA DIN KÖPA EN BÄTTRE BEGAGNAD BIL?

LULEÅ BIL & MOTOR

Vanliga frågor

Går du i bilsäljartankar? Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

VANLIGA FRÅGOR

Sälj din bil

Välkommen till Bil & Motor – en seriös och kundorienterad bilhandlare i Luleå och Norrbotten.

Funderar du på att sälja din bil så är det oss du ska vända dig till – vi köper din bil till ett bra pris. Vi erbjuder kostnadsfri värdering utan förpliktelser.

Kontakta oss på telefon 0920 – 251525 eller e-post: jonas@bilochmotor.se.

Behöver du inte din bil längre på grund av nya omständigheter i livet eller vill du byta upp dig till en större bil när familjen blivit större? Vi köper din bil – hos oss kommer du i kontakt med riktigt kunniga bilmänniskor som hjälper dig till en lyckad bilaffär. Du kan självklart även byta in din bil mot någon av de många begagnade bilar som vi har på lager.

Om du låter oss köpa din bil så slipper du mycket av otryggheten och krånglet som ofta uppstår kring bilaffärer. Vi kommer till dig, besiktigar och värderar bilen och ger dig ett prisförslag. Detta sker helt utan motkrav, du binder inte upp dig till något när vi besiktigar din bil. Välkommen att boka in en kostnadsfri värdering av din bil redan idag!

Vi är flexibla och kan utföra besiktningen av din bil på det sätt som passar dig bäst. Hemma i ditt garage, på arbetsplatsen eller hos oss – du bestämmer var vi ska träffas för att besiktiga och göra upp en affär. Vi vill att du ska ha kontroll och ha full transparens när vi köper din bil. Är du inte nöjd med det pris vi föreslår så är det bara att säga nej.

Vår värdering gör noggrant och efter väl inarbetade mallar. Vi värderar din bil utifrån ett flertal punkter som modell, miltal, skick och övrig historik. Vi tar emot alla begagnade bilar, det enda fasta kravet är att de är svensksålda och inte är för gamla eller har ett alltför högt miltal

Du kommer inte att behöva oroa dig över en mängd tidskrävande pappersarbete om du väljer att sälja din bil till oss. Vi ordnar med ägarbytet, men inte förrän pengarna har trillat in på ditt konto. Att kunden ska känna sig trygg är alltid vårt främsta fokus.

Att sälja en bil är ofta förknippat med osäkerhet och krångel – men det behöver inte vara så. Att köpa eller sälja bil är inget de flesta gör mer än ett fåtal gånger och det handlar om stora summor. Att då sätta sig i händerna på oseriösa aktörer är inget att rekommendera. När vi köper din bil så slipper du interagera med oseriösa köpare som ger skambud utan att ens titta på bilen – för oss är bilar på allvar och vi slarvar inte med detaljerna.

Det är möjligt att du kan få ett högre pris om du säljer bilen privat till precis rätt köpare. Men om du låter oss köpa din bil så slipper du stressen i att parera prutande och desperata övertalningsförsök som ska få dig att göra en för snabb affär. Vi vill inte att du känna dig pressad att göra en affär som inte känns bra till hundra procent.

Välkommen att kontakta oss på Bil & Motor – vi köper din bil i Luleå.

Är du osäker på vilken bil du behöver?

Våra erfarna bilförsäljare kan på plats i Luleå hjälpa dig!