fbpx
LULEÅ BIL & MOTOR

Vanliga frågor

Här samlar vi vanliga funderingar kring bilköp, finansiering och garantier.

VANLIGA FRÅGOR

Bilköp

Välkommen till Luleå Bil & Motor. Här kommer vi samla vanliga frågor som kunden brukar ställa innan bilköpet.

Att köpa en begagnad bil kan vara en riktigt smart affär – det finns goda möjligheter att hitta en riktigt bra bil till ett mycket förmånligt pris. Som återförsäljare av kvalitativa beg bilar i Luleå kan vi på Bil & Motor ge dig goda råd inför köpet – och dessutom har vi alltid ett stort utbud kvalitativa begagnade bilar att välja bland.

Välkommen att kontakta oss på Bil & Motor i Luleå – en trygg och proffsig expert på begagnade bilar. Hos oss hittar du drömbilen oavsett om du behöver en småbil att åka till jobbet i eller en större bil för hela familjen.

Hos oss hittar du en begagnad bil som ger körglädje, valfrihet och viktigaste av allt – en begagnad bil som passar just dig. Gör en affär smart affär och hitta din nästa bil i vårt stora utbud av beg bilar. Kolla runt här på webbsidan eller besök vår bilhall – du hittar säkert en bil som passar just dig.

Vi är erfarna proffs på bilar och vet vad som förväntas för att kunna leverera en trygg och smidig bilaffär. Våra bilar är alltid handplockade och svensksålda för att våra kunder ska vara trygga i vad de får. Med hjälp av noggrant arbete, lång erfarenhet och låga omkostnader så kan i erbjuda välvårdade begagnade bilar till rimliga priser.

Vi vill att du ska blir nöjd till hundra procent när du köper en begagnad bil hos oss. Därför erbjuder vi endast noga kontrollerade begagnade bilar som lever upp till högt ställda krav. Säkerheten är alltid i fokus – vi saluför inga bilar som kan innebära en risk för köparen eller andra trafikanter.

Att köpa en riktigt bra begagnad bil från ett kvalitetsmärke kommer med många fördelar jämfört med att köpa en ny bil till ett liknande pris. Ett stort plus är att du får en bil med hög prestanda och bättre extrautrustning. Du får helt enkelt en bättre bil för samma pengar, vilket betyder att du får en bättre ägandekostnad som helhet betraktat.

Att hitta en bra begagnad bil kan vara svårt – och det gäller oavsett om du bor i Luleå eller Lund. Branschen är full av oärliga aktörer och oseriösa spekulanter på olika säljsajter på nätet. Det är inte lätt att hitta en bra bil på privatmarknaden om man inte har goda kunskaper. Om du vänder dig till oss så kan guida dig hela vägen till ett lyckat köp av begagnad bil.

Alla bilar vi tar in för försäljning är noga genomgångna och kontrollerade. Vi saluför enbart bilar som vi själva kan tänka oss att köra – inga kända fel eller osäker servicehistorik när vi säljer begagnade bilar.

Vi kontrollerar att bilen är i gott tekniskt skick och går också igenom fordonets historik så att det finns tidigare fel och skador som kan påverka. Vi kollar också att bilen inte har några kvarliggande skulder. Alla dessa uppgifter samlar vi ihop i varudeklarationen där du enkelt och smidigt kan hitta alla relevanta fakta.

Osäker över finansieringen? Det behöver du inte vara, vi samarbetar med välrenommerade banker som kan erbjuda ekonomiskt försvarbara lösningar. Vi utfärdar dessutom goda garantier och du är självklart skyddad av konsumentköplagen när du handlar bil hos oss.

Välkommen till Bil & Motor i Luleå – experten på beg bilar!

Är du osäker på vilken bil du behöver?

Våra erfarna bilförsäljare kan på plats i Luleå hjälpa dig!